Πίσω

Vegan ελληνικές συνταγές που θα λατρέψετε

Vegan

Η χορτοφαγία, μπορεί να φαντάζει για τους περισσότερους από εμάς μακρινή και αδύνατη στην εφαρμογή της, ωστόσο η ελληνική παραδοσιακή κουζίνα είναι γεμάτη με vegan συνταγές! Άλλωστε, τα κύρια χαρακτηριστικά της μεσογειακής διατροφής, περιλαμβάνουν αναλογικά υψηλή κατανάλωση ελαιολάδου, οσπρίων, ανεπεξέργαστων δημητριακών, φρούτων και λαχανικών.

Έτσι, είτε αν ακολουθείτε μια αυστηρά χορτοφαγική διατροφή, είτε λόγω νηστείας, είτε απλά αποφεύγετε κρέας και γαλακτοκομικά, κατευθείαν μέσα από την καρδιά του argiro.gr και της ελληνικής κουζίνας, σας διάλεξα τις TOP VEGAN συνταγές!

Οι συνταγές

Είναι όλες τους πεντανόστιμες, υγιεινές, οικονομικές, εύκολες να τις μαγειρέψετε, χωρίς τίποτα ζωικό και παράγωγα.

Σπανακόρυζο λεμονάτο και σπυρωτό. Μια παραδοσιακή κλασική συνταγή. Εύκολο, γρήγορο, οικονομικό, υγιεινό και νηστίσιμο!

Σας έχω δύο τρόπους να κάνετε τα σουτζουκάκια σας νηστίσιμα. Εκτός από τον κλασικό με τη σόγια, ακόμη έναν εναλλακτικό τρόπο για vegan ή νηστίσιμα σουτζουκάκια από ρεβίθια!

Η καλύτερη ελληνική συνταγή για γεμιστά με ρύζι. Νηστίσιμο φαγητό χωρίς κιμά, που πρέπει να δοκιμάσετε! Και όλα μου τα μυστικά για το πιο ωραίο λαδερό του καλοκαιριού. Νοστιμιά σαν τα σπιτικά γεμιστά στο ταψί δεν υπάρχει!

Καλοκαιρινό ντοματόρυζο με πλούσια γεύση ντομάτας και νοστιμιά απερίγραπτη

Νηστίσιμο παστίτσιο με κιμά σόγιας και βίγκαν μπεσαμέλ χωρίς αυγά. Ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά που δεν μπορούμε να αποχωριστούμε!

Η καλύτερη συνταγή για λεμονάτα ρεβίθια σούπα χυλωμένα και σωστά βρασμένα, με όλα τα μυστικά μου. Τα ρεβύθια με λεμόνι και ταχίνι είναι ένας συνδυασμός μαγικός. Δοκιμάστε τα όπως σας τα προτείνω θα με θυμηθείτε!

Η καλύτερη συνταγή για γίγαντες στη γάστρα και όλα τα μυστικά τους. Νομίζεις ότι είναι μαγειρεμένοι με κρέας. Το χρώμα τους η υφή τους και η γεύση τους είναι το κάτι άλλο!

Κλασική και πικάντικη συνταγή με spaggetti, ελαιόλαδο σκόρδο και τσίλι. Εύκολη, γρήγορη και οικονομική που γίνεται σε λιγότερο από 10′.

Ακολουθείς βίγκαν διατροφή; Οι καλύτερες και οι πιο υγιεινές vegan συνταγές για γλυκά και αλμυρά πιάτα είναι εδώ!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται