Για το vegan snack
Ανοίγουμε την σφολιάτα και με ένα στρογγυλό κουπ-πατ κόβουμε σε μικρά κυκλάκια.
Μεταφέρουμε τα κυκλάκια σφολιάτας σε ένα ταψί με λαδόκολλα και αλείφουμε το κάθε ένα με ελάχιστο λάδι για τα vegan snack με σφολιάτα.
Πασπαλίζουμε με αλάτι, σουσάμι, μπούκοβο ή ό,τι άλλο επιθυμούμε.
Ψήνουμε τα vegan snack μας στον φούρνο στους 180 ºC για 10-12 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν.
Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το τυρί κρέμα και το πέστο και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι καλά να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Προσθέτουμε την μισή ποσότητα από τις ψιλοκομμένες ντομάτες και ανακατεύουμε.
Μόλις έχουν κρυώσει οι στρογγυλές vegan σφολιάτες τις γυρνάμε ανάποδα και με ένα μαχαίρι τρυπάμε στο κέντρο τους ώστε να δημιουργηθεί μια τρύπα.
Έπειτα με το δάχτυλο δημιουργούμε μια πιο μεγάλη τρύπα ώστε να μπορούμε βάλουμε την γέμιση.
Με ένα κουτάλι γεμίζουμε τις φωλίτσες και διακοσμούμε με τις υπόλοιπες ντομάτες.
Εάν έχετε επιλέξει τη vegan διατροφή, σας έχω πεντανόστιμες συνταγές που συνιστώ να φτιάξετε!