Πίσω

Euro 2020: Παίξε μπάλα με τα πιο άπαιχτα σνακ

Είτε για το Euro 2020, είτε για την παρέα που κάλεσες απόψε το βράδυ σπίτι σου, αυτά τα σνακ είναι αυτά που χρειάζεσαι για να συνοδεύσεις την αποψινή βραδιά!

Το καλοκαιράκι μάς έχει τιμήσει για τα καλά! Ίσως και υπέρ του δέοντος αυτές τις μέρες. Αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Ώρα για παραλία και καλοπέραση!

Ίσως ένα από τα επίσης αγαπημένα όμως του καλοκαιριού είναι αυτές οι μαζώξεις και συγκεντρώσεις που γίνονται στις βεράντες των σπιτιών μας με καλούς φίλους. Είτε πρόκειται να δούμε όλοι μαζί το Euro 2020 είτε να απολαύσουμε μία υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά, με καλή παρέα, καλό κρασί ή μπύρες και φυσικά καλό φαγητό.

Και όχι, όταν λέω καλό φαγητό δεν εννοώ να βγάλετε τις κατσαρόλες, τα μίξερ και να σηκώσετε μανίκια. Ίσα ίσα. Τα φαγητά που απολαμβάνουμε πιο πολύ αυτές τις στιγμές είναι τα εύκολα, γρήγορα, με απλά και λιτά υλικά, υλικά που όλοι έχουμε στο ντουλάπι μας και φυσικά που δεν απαιτούν πολλά σκεύη.

Τα σνακ και όλα τα συνοδευτικά που σας προτείνω και για το Euro και για οποιαδήποτε άλλη καλοκαιρινή βραδιά στη βεράντα του σπιτιού σας είναι τα παρακάτω και είναι ακριβώς όσα ζητάτε. Επιλογές για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα. Πιτσάκια με ό,τι έχεις. Είναι τα πιο νόστιμα ψωμάκια με ό,τι τυρί έχεις ή σου αρέσει και όποιο σαλάμι θα βρεις στο ψυγείο σου. Ή μήπως είσαι λάτρης της πίτσας; Τότε αυτή η εύκολη πίτσα που γίνεται όσο πιο γρήγορα ψήνει ο φούρνος σου θα σε καθηλώσει!

Εάν είσαι vegan τότε πίστεψε με αυτές οι vegan σφολιάτες με vegan πέστο βασιλικού, γιαούρτι και τυρί είναι αυτό που θα έχεις αγκαλιά σου συνέχεια. Δοκίμασέ το και πες μου πόσες το έχεις φτιάξει από τότε!

Δεν αφήνω κανέναν και καμία όμως παραπονεμένους. Σας έχω ετοιμάσεις τις πιο λαχταριστές γλυκές επιλογές, που θα σας πρότεινα να φάτε μόλις τις ετοιμάσετε γιατί διαφορετικά δεν θα προλάβετε ούτε μία μπουκιά. Προτιμάτε σφολιάτα με λαχταριστή πραλίνα με φουντούκια που λιώνει σε κάθε δαγκωματιά ή με κόκκινα φρούτα, μια πιο ανάλαφρη, πεντανόστιμη γλυκόξινη σφολιάτα; Όποια και αν φτιάξετε θα τους καταπλήξετε!

Για ένα Euro 2020 πιο απολαυστικό και πιο νόστιμο!

Pizza rolls με σφολιάτα για κάθε περίσταση! Χρειάζονται μόνο λίγα υλικά, ακόμα λιγότερος χρόνος και καλή διάθεση για να τα απολαύσετε με την παρέα σας!

Ένα υγιεινό σνακ για όλες τις ώρες, που θα ξετρελάνει όχι μόνο όσους ακολουθούν vegan διατροφή! Δοκιμάστε το για κάθε περίσταση, για πρωινό, για Brunch ή για ελαφρύ βραδινό!

Pizza sandwich με τυρί και σαλάμι! Ένα εύκολο σνακ για όλες τις ώρες.

Πιτάκια σφολιάτας με κόκκινα φρούτα, ένα εύκολο και γευστικό γλυκό με ασυναγώνιστο χρώμα και γεύση!

Τραγανή σφολιάτα με πλούσια σοκολατένια κρέμα και φουντούκια. Γίνονται γρήγορα και έχουν τέλεια υφή και γεύση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται