Πίσω

Euro 2020: Ποδόσφαιρο και φαγητό για όλη την παρέα

Euro 2020: Ποδόσφαιρο και φαγητό!

Ήρθε η ώρα για καλό ποδόσφαιρο και η αντροπαρέα θα απολαύσει αγώνες με καλό φαγητό για την περίσταση. Το φετινό Euro 2020 ξεκινάει στις 11 Ιουνίου και θα διαρκέσει ένα μήνα χαρίζοντας στους φιλάθλους μοναδικές στιγμές. Η παρέα των ποδοσφαιρόφιλων χρειάζεται όμως και καλό φαγητό.

Μία κλασική παρεΐστικη στιγμή που μοιράζονται φίλοι και οικογένεια, παρέα. Μία συνήθεια που λόγω των συνθηκών της πανδημίας απαιτεί να αναδιαμορφωθεί στα νέα δεδομένα. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν μπορούμε να απολαύσουμε εύκολα και γρήγορα πεντανόστιμα πιάτα που έχουμε φτιάξει με τα χεράκια μας, σερβίροντας τα στους φίλους μας λίγο πριν το ματς.
Με λίγη προετοιμασία και απλά υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι, φτιάξτε και εσείς σπιτικό σουβλάκι, πίτσα τυλιχτή, cheeseburger, finger food, tapas, σκορδόψωμο και άλλες λαχταριστές συνταγές για να κλέψεις όλες τις εντυπώσεις.
 
Εδώ σας έχω ιδέες για εύκολες συνταγές για βραδιές ποδοσφαίρου. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παγώσετε μπύρες ή κρασί και να δημιουργήσετε νόστιμες συνταγές με απλά υλικά για να τα απολαύστε βλέποντας τους φετινούς αγώνες ποδοσφαίρου του EURO 2020! 
Euro 2020: Ποδόσφαιρο και φαγητό!
 

Εύκολο σπιτικό σουβλάκι με γρήγορο, ζουμερό γύρο σε πίτες. Μια συνταγή τόσο πεντανόστιμη που δεν θα το πιστεύεις. Άσε τους όλους άφωνους με την μαεστρία σου στην κουζίνα.

σουβλάκια στο τηγάνι
Εύκολο τυλιχτό σουβλάκι: Δείτε τη συνταγή
 
Το πιο ζουμερό cheeseburger είναι αυτό. Ετοίμασε το και απολαύστε το κατά την διάρκεια των ποδοσφαιρικών αγώνων Euro 2020.
Tapas! Τα ισπανικά Tapas, τα μικρά μεζεδάκια με τα πεντανόστιμα υλικά για ποικιλία και για καλοφαγάδες.
 
 
Φτιάξε το πιο νόστιμο σκορδόψωμο που έχεις δοκιμάσει. Ετοίμασε και μια πιατέλα τυριών  και απόλαυσε τον ποδοσφαιρικό αγώνα με όλη την παρέα
σου. 
 
Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο. Φτιάξε μια ζύμη για πίτσα ή χρησιμοποίησε μια ζύμη για πίτσα του εμπορίου. Άνοιξε το ψυγείο σου και δες τι τυριά και αλλαντικά έχεις. Φτιάξε την πίτσα scaccia, την απόλυτη σιτσιλιάνικη τυλιχτή πίτσα για απόλαυση χωρίς τέλος.

Απλά ψήσε την τελευταία στιγμή. 

 
 Αυτή η συνταγή για ροκφοροψωμάκια έχει τρελάνει κόσμο. Αν αγαπάς το ροκφόρ τότε φτιάξε τα οπωσδήποτε. Το καλύτερο είναι ότι τα φτιάχνεις από πριν, τα βάζεις στην κατάψυξη και τα ψήνεις για λίγα λεπτά. Είναι τραγανά φρυγανισμένα ψωμάκια σαν μπρουσκέτες με κρέμα ροκφόρ. 
 
 
Η πιο ωραία τονοσαλάτα είναι αυτή. Άλειψε την σε παξιμαδάκια, γέμισε λαχανικά ή φτιάξε σαντουιτσάκια. Τα tunasalad sandwich είναι ακαταμάχητα, χορταστικά και πεντανόστιμα. 
 
 
Λαχταριστά hot dog για όλη την παρέα. Φτιάξε μπόλικα. Δεν θα τα προλαβαίνεις!
 
 
Ή μήπως προτιμάς corn dog βουτυρωμένα σε λαχταριστό κουρκούτι καλαμποκιού; Αποκτούν μια θεϊκή κρούστα και είναι λαχταριστά.
 
 
Popcorn time! Οι παρέες αγαπούν τα σπιτικά ποπ κορν.
 
Ή μήπως αγαπάς τα παραδοσιακά μπισκοτένια τυροπιτάκια κουρού; Τέτοια τυροπιτάκια δεν υπάρχουν. Εξαφανίζονται στο λεπτό! 
 

Σκεπαστή γεμιστή με τυριά κι αλλαντικά. Ετοιμάστε τες και ψήστε την τελευταία στιγμή.

Fish burger, η απόλυτη πρόταση για τους gourmet της παρέας!
 
Ιδανική συνταγή για παρέα. Enchiladas με λαχταριστή γέμιση. Βάλε ισπανικό αέρα στο τραπέζι σου και απόλαυσε το με τους φίλους σου!
 
Tortilla με κοτόπουλο και τυριά. Ετοίμασε τα κόψε σε τρίγωνα και φτιάξε το απόλυτο finger food για την παρέα μπροστά στην οθόνη με τους πιο εντυπωσιακούς αγώνες ποδοσφαίρου!
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται