• Αρχική
  • News
  • Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ- Κέρδισε την ανακαίνιση της κουζίνας σου, αξίας 5.000 €, από την Gruppo Cucine!

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ- Κέρδισε την ανακαίνιση της κουζίνας σου, αξίας 5.000 €, από την Gruppo Cucine!

Πείτε μου έναν από εσάς που δεν έχει ονειρευτεί την τέλεια κουζίνα! Πείτε μου έναν από εσάς που δεν έχει πει «Μακάρι να μπορούσα να αλλάξω την κουζίνα μου».

Κι επειδή ήταν πάντα κι ένα από τα δικά μου όνειρα, να μαγειρεύω μέσα σε μία κουζίνα που θα μου αρέσει πολύ, θα είναι σχεδιασμένη για τις ανάγκες μου, λειτουργική, ποιοτική, άριστα φτιαγμένη, αποφάσισα να συνεργαστώ με την κορυφαία εταιρία στο είδος της, την Gruppo Cucine, και να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα.

Αυτός ο διαγωνισμός είναι ο μεγαλύτερος που έχει γίνει ποτέ στο ελληνικό διαδίκτυο. Και ήθελα πολύ να τον δημιουργήσω για εσάς, γιατί είσαστε οι καλύτεροι και σας αξίζει. Η αγάπη σας, η στήριξή σας και όσα μοιραζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια αξίζουν αναγνώριση και ανταπόδοση. Αξίζουν… επιστροφή. Το argiro.gr άλλαξε το 2016, έγινε ολοκαίνουριο, προχώρησε, μεγάλωσε. Μαζί με τους συνεργάτες μου θα καλωσορίσουμε το 2017 με αισιοδοξία και με πολλή δουλειά, για να κάνουμε το site που αποδεικνύετε καθημερινά ότι αγαπάτε ακόμα καλύτερο και μεγαλύτερο.

Θέλω όποιος κερδίσει αυτό το δώρο ζωής, κάθε φορά που θα μαγειρεύει να με σκέφτεται με αγάπη και χαρά. Θέλω ο νικητής να λέει Gruppo Cucine και να σκέφτεται ότι η κουζίνα του είναι ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η ελληνική αγορά.

Μην αργείτε καθόλου! Δηλώστε τώρα συμμετοχή στον ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ από το argiro.gr και την Gruppo Cucine και κερδίστε την ανακαίνιση της κουζίνας σας, αξίας 5.000 ευρώ!

Τι πρέπει να κάνετε για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας:

1- Να κάνετε Like και Share στην ανάρτηση του διαγωνισμού που θα βρείτε στη σελίδα του Argiro.gr στο Facebook
2- Να κάνετε εγγραφή στο newsletter του argiro.gr, συμπληρώνοντας στην ακόλουθη φόρμα το email σας. Αν έχετε κάνει ήδη εγγραφή στο newsletter αρκεί να ολοκληρώσετε το πρώτο απαιτούμενο βήμα.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει έως και τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Ιανουαρίου 2017.

Ο τυχερός θα αναδειχθεί κατόπιν live κλήρωσης και θα σας τον ανακοινώσω  στη σελίδα του Argiro.gr στο Facebook .

 

Όροι διαγωνισμού

1-Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει τα απαιτούμενα έως τις 11:59 π.μ της Δευτέρας 2 Ιανουαρίου 2017.

2-Ο νικητής θα πρέπει να αποστείλει τα στοιχεία επικοινωνίας του στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@argiro.gr εντός 7 ημερών από την ανακοίνωσή του.

3-Η εταιρία Gruppo Cucine θα έρθει σε επικοινωνία με τον νικητή μέσα σε διάστημα ενός (1) μήνα.

4-Ο νικητής θα επιλέξει το δώρο του ανάμεσα στις 10 προτάσεις/μοντέλα, που θα του κάνουν οι σύμβουλοι της εταιρίας Gruppo Cucine, σε συνεργασία με το εργοστάσιο.

 5-Η κουζίνα που θα επιλέξει ο νικητής δεν μπορεί να ξεπερνάει σε αξία το ποσό των 5.000 ευρώ, μαζί με το ΦΠΑ. Σε περίπτωση που επιθυμεί η  παραγγελία του να ξεπερνά το ποσό που έχει οριστεί για τον διαγωνισμό, υποχρεούται να καλύψει τη διαφορά με δικά του έξοδα.

6-Η ανακαίνιση της κουζίνας δεν περιλαμβάνει συσκευές.

7-Η μεταφορά και τοποθέτηση της κουζίνας εκτός Αττικής από την Gruppo Cucine, επιβαρύνει τον νικητή, σε περίπτωση που ο νικητής θέλει να τα πραγματοποιήσει η συγκεκριμένη εταιρία. Σε όποια άλλη περίπτωση, ο νικητής μπορεί χρησιμοποιήσει μεταφορική εταιρία και συνεργείο τοποθέτησης της επιλογής του.

8-Ο νικητής του διαγωνισμού θα δώσει στο argiro.gr φωτογραφίες της κουζίνας του μετά την ανακαίνιση, οι οποίες θα δημοσιευθούν στο site και τα social media του site.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

Με πολλή αγάπη
Αργυρώ