Καιρός για μαρμελάδες εσπεριδοειδών

Τώρα είναι η εποχή για να φτιάξετε μαρμελάδα πορτοκάλι, λεμόνι ή μαρμελάδα εσπεριδοειδων. Φυλακίστε τα αρώματα τους σε βαζάκια για να γεύεστε την υπέροχη γεύση τους όλο τον χρόνο.

Και μην ξεχάσετε να φτιάξετε αυτά τα τέλεια ψωμάκια για το πρωινό σας, γιατί γίνονται σε 5′ και είναι ψωμί χωρίς φούσκωμα. Ζυμώνεις και ψήνεις αμέσως. Απολαύστε τα αχνιστά με μια από της παραπάνω χειμωνιάτικες μαρμελάδες.

Και εδώ σας έχω ΟΛΑ τα μυστικά για τις μαρμελάδες του χειμώνα για να μην έχετε καμία απορία και να έχετε πάντα καλή επιτυχία.

Θέλω να μοιράζομαι τα πάντα μαζί σας μέσα από το argiro.gr!

Σας Προτείνουμε