Η ομελέτα είναι ένα από αυτά τα πιάτα που σου λύνουν τα χέρια σε κάθε περίσταση.
Είναι η αγαπημένη του φοιτητή, η καλύτερη φίλη του εργένη, η εύκολη λύση για τη μητέρα, η fit επιλογή για τον αθλητή, το must στα trendy brunch για τον μοδάτο. Και πώς να μην είναι όλα αυτά και ακόμα περισσότερα όταν είναι ένα φαγητό που γίνεται γρήγορα και εύκολα, με αυγά, που έχουμε πάντα στο ψυγείο μας. Φουλ στη γεύση και στα θρεπτικά συστατικά, φουλ στην πρωτεΐνη και στην ενέργεια. Η ομελέτα είναι επίσης ένα από αυτά τα φαγητά που μπορείς να το φέρεις στα μέτρα σου. Να προσθέσεις ή ακόμα και να αφαιρέσεις τα υλικά που προτιμάς, να την κάνεις πιο healthy, ή πιο φορτωμένη, πιο αφράτη ή πιο λεπτή, πιο επίσημη ή πιο πρόχειρη! Πάμε να δούμε μερικές κορυφαίες συνταγές για ομελέτα που πρέπει να δοκιμάσουμε όλοι!

Αυτή η ομελέτα είναι μία ιταλική εκδοχή του αγαπημένου φαγητού. Αρκετά φορτωμένη με υλικά που της δίνουν μοναδική υπόσταση. Ψήνεται στο φούρνο και γίνεται αρκετά φουσκωτή και αφράτη, σε σημείο που θυμίζει σουφλέ. Ιδανική επιλογή τόσο για ένα brunch με φίλους στο σπίτι όσο και για ένα χορταστικό γεύμα. Πολύ ιδιαίτερη και λαχταριστή συνταγή, με λιωμένα τυριά, μοτσαρέλα και κίτρινα τυριά που ξεχύνονται σε κάθε μπουκιά.

Εξίσου πλούσια και χορταστική ομελέτα στο φούρνο, από αυτές που μπορούν να σταθούν ακόμα και σε τραπεζώματα και μπουφέδες. Οι πατάτες και τα μανιτάρια πρωταγωνιστούν σε αυτή την ομελέτα, όμως δεν λείπουν και τα τυριά όπως και τα αλλαντικά. Είναι από τις συνταγές που μένουν χαραγμένες στη μνήμη και την λατρεύουν όλοι ακριβώς όμως είναι. Δοκιμάστε την στην πρώτη ευκαιρία και μην αλλάξετε απολύτως τίποτα!

Η ομελέτα με πατάτες είναι ένα από αυτά τα φαγητά που αλλιώς το ξεκινάς και αλλιώς το τελειώνεις. Και αυτό γιατί μπορείς να προσθέσεις τα λαχανικά και τα αλλαντικά που προτιμάς. Εδώ εγώ προσθέτω κολοκυθάκια και λουκάνικα, αλλά ταιριάζουν φανταστικά και οι πιπεριές, τα μανιτάρια και τα αλλαντικά που έχετε διαθέσιμα στο ψυγείο σας. Τώρα όποτε θέλετε κάτι χορταστικό, εύκολο και πεντανόστιμο, ξέρετε τι θα κάνετε. Σκανάρετε το ψυγείο σας και φτιάξτε μια φανταστική ομελέτα με πατάτες.

Αυγά, φέτα και λάδι, μόνο τα τρία αυτά υλικά μεταμορφώνονται στο πιο χορταστικό και πλούσιο γεύμα που μπορείς να φτιάξεις σε λίγα μόνο λεπτά. Διαβάστε προσεκτικά αυτή την απλή συνταγή για ομελέτα, και θα σας λυθούν πολλές από τις απορίες που έχετε. Πώς χτυπάμε τα αυγά, χρειάζεται να βάλουμε γάλα; Πώς γίνεται φουσκωτή η ομελέτα; Μάθετέ τα όλα και γίνετε γκουρού της ομελέτας. Βάλτε στις αγαπημένες σας αυτή τη συνταγή για ομελέτα με γεύση ελληνική, για όλες τις ώρες της ημέρας, από το πρωί έως το βράδυ.

Μια διαφορετική και πιο φρέσκια επιλογή, είναι αυτή η ομελέτα με βρώμη και λαχανικά. Πλούσια σε υλικά και γεύση, όχι όμως και σε λιπαρά. Κατάλληλη για σένα που θέλεις να τρως νόστιμα και υγιεινά. Φορτωμένη με λαχανικά αυτή η ομελέτα χορταίνει χωρίς να βαραίνει. Ιδανική επιλογή για πρωινό, βραδινό αλλά γιατί όχι και για ταπεράκι στη δουλειά.