Πόσες φορές το χρόνο φτιάχνεις κουρκούτι με μπύρα για τον μπακαλιάρο; Εγώ αρκετές φορές φτιάχνω και πάντα μου περισσεύει λίγο κουρκούτι!
Έφτιαξες κουρκούτι με μπύρα για τον μπακαλιάρο και σου περίσσεψε;

Πόσες φορές το χρόνο φτιάχνεις κουρκούτι με μπύρα για τον μπακαλιάρο; Εγώ αρκετές φορές φτιάχνω και πάντα μου περισσεύει λίγο κουρκούτι!
Λοιπόν, εδώ σου έχω ιδέες για να φτιάξεις νέες συνταγές από το τραγανό κουρκούτι μπύρας που σου περίσσεψε.
Το τραγανό κουρκούτι που περίσσεψε, μπορεί να ντύσει οποιοδήποτε υλικό της κουζίνας. Και αφού το τηγανίσεις να το μετατρέψεις σε μια τραγανή λιχουδιά αλμυρή ή γλυκιά.
Μπορείς στο κουρκούτι μπίρας να βουτήξεις καθαρισμένες γαρίδες και να τις τηγανίσεις.
Οποιοδήποτε θαλασσινό όπως μυδόψυχα (καθαρισμένα μύδια), κομμάτια καλαμάρι ή σουπιά, ή μικρά κομμάτια ψαριού μπορούν να βουτηχτούν σε αυτό το κουρκούτι.
Μπορείς να κόψεις κομμάτια λαχανικών όπως κολοκύθι , μελιτζάνα, κρεμμύδι, κουνουπίδι, καρότο κλπ και να τα βουτήξεις στο κουρκούτι μπύρας.
Το πιο απλό που έχω να σου προτείνω, είναι να κόψεις σε φέτες ένα κρεμμύδι, βούτηξέ το στο τραγανό κουρκούτι και τηγάνισέ το. Η νοστιμιά του δέν υπάρχει! Το κράτς στην πρώτη μπουκιά θα σε ξετρελάνει!
Μπορείς να προσθέσεις επιπλέον αλεύρι στο κουρκούτι και να φτιάξεις μια ζύμη με διάφορα βότανα.
Πάρε μικρά κομμάτια ζύμης και πλάσε λεπτά πιττάκια. Τηγάνισέ τα σε αντικολλητικό σκεύος ή σε ελαιόλαδο. Όταν τα ψήσεις κι από τις 2 πλευρές να ροδίσουν, τρίψε επάνω μπόλικο τυρί ή βάλε ρίγανη κι ελαιόλαδο. Είναι ένα πεντανόστιμο σνακ.
Μπορείς επίσης να προσθέσεις στο κουρκούτι σου διαφορά ψιλοκομμένα λαχανικά ή λίγο τυρί και να τηγανίζεις κουταλιές από το μίγμα. Θα γίνουν σαν τηγανίτες λαχανικών.