Πίσω

Όλα τα μυστικά για τα καλύτερα brownies με υγρή σοκολάτα

Ζουμερά μπράουνις με σοκολατένια καρδιά, μαστιχωτή υφή και υγρή σοκολάτα. Τα brownies δεν ειναι κέικ.
Τα brownies είναι εύκολη συνταγή και γίνεται με λίγα και απλά υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι.
Καλή σοκολάτα, ψιλή κρυσταλλική ζάχαρη, αυγά σε θερμοκρασία δωματίου και κοσκινισμένο αλεύρι. Όμως τι μπορεί να πάει λάθος σε μια συνταγή brownies;

Μυστικά για τα καλύτερα brownies

Εδώ θα βρεις όλα τα μυστικά για τα καλύτερα brownies. Για να έχεις ζουμερά μπράουνις με μαστιχωτή υφή και υγρή σοκολάτα στην καρδιά τους δες όλα τα μυστικά μου.
    1. Tα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
    2. H ζάχαρη πρέπει να είναι ψιλή κρυσταλλική. Όσο πιο λεπτός είναι ο κόκκος της ζάχαρης τόσο πιο σωστά καραμελώνει μέσα στο μείγμα για μπράουνις.
    3. Πολύ καλό χτύπημα των αυγών με την ψιλή κρυσταλλική ζάχαρη για 4-5’ μέχρι να διπλασιαστούν σε όγκο και να γίνουν σαν ανοιχτόχρωμη κρέμα.

    1. Λιώστε σωστά την σοκολάτα
    2. Κοσκινίστε όλα τα στερεά υλικά όπως αλεύρι που θα βάλετε στο μείγμα.

    1. Στρώστε αντικολλητικό χαρτί μέσα στην φόρμα που θα χρησιμοποιήσετε. Μόνο έτσι θα ξεφορμάρετε σωστά τα brownies.
    2. Ιδανικά χρησιμοποιούμε τετράγωνο ταψί 24×24εκ. Τσαλακώνουμε ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί. Το βρέχουμε, το ξεδιπλώνουμε και το στρώνουμε μέσα στο ταψί.

  1. Ψήστε τα brownies σύμφωνα με τις οδηγίες της κάθε συνταγής και ποτέ παραπάνω. Μόνο έτσι θα έχετε ζουμερά μπραουνις με καρδιά από υγρή σοκολάτα.
  2. Αφήστε τα brownies να κρυώσουν για να μπορέσετε να κόψετε στα κλασικά τετράγωνα κομμάτια
Αν σου αρέσουν τα λαχταριστά μπράουνις εδώ θα βρεις τις καλύτερες συνταγές!

Ποιά brownies είναι τα αγαπημένα σου;

Μοιράσου το

Διαφήμιση
Κάτι μαγειρεύεται