ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! ! Η νέα χρονιά καταφθάνει μαζί με τις υπέροχες γιορτινές στιγμές που θα ζήσεις με τους αγαπημένους σου! Μια μικρή κίνηση αγάπης όπως ένα όμορφο γιορτινό δείπνο μπορεί να σκορπίσει χαρά στα αγαπημένα σου πρόσωπα! Γίνε κι εσύ φέτος ο Άγιος Βασίλης των εορτών και μοίρασε απλόχερα χαμόγελα! Κάνε like & comment κάτω από τη φωτογραφία γράφοντας τη δική σου αγαπημένη, χριστουγεννιάτικη συνταγή και κέρδισε συλλεκτικά δώρα Coca-Cola. Ο νικητής θα ανακοινωθεί μετά από κλήρωση την  Παρασκευή 28/12.”

Ο νικητής θα βγει με κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Facebook στην επίσημη σελίδα μου.

Έναρξη διαγωνισμού: Με την δημοσιοποίηση του post στο Facebook.
Λήξη διαγωνισμού:Την Παρασκευή 28/12, ίδια ώρα με τη δημοσιοποίηση του διαγωνισμού.
Κλήρωση νικητών: Την Παρασκευή 28/12, ίδια ώρα με τη δημοσιοποίηση του διαγωνισμού.

Όροι διαγωνισμού:

  • Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητο ένα σχόλιο στο ποστ και η απαδοχή των όρον πολιτικής και cookies του argiro.gr.
  • Από την κλήρωση θα προκύψει ένας νικητής και τρεις επιλαχόντες.
  • Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών. Για την παραλαβή του δώρου θα ζητηθεί Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή άλλο έγκυρο προσωπικό έγγραφο ταυτοποίησης.
  • Για την παραλαβή του δώρου, ο τυχερός αλλά και ο επιλαχών θα κληθούν να αποστείλουν τα στοιχεία τους σε προσωπικό μήνυμα στο επίσημο email του www.argiro.gr “info@argiro.gr” εντός 15 ημερών από τη μέρα της κλήρωσης και θα ενημερωθούν για τον τρόπο που θα γίνει η παραλαβή του δώρου, είτε πρόκειται για υπηρεσία είτε για αντικείμενο.
  • Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με το νικητή του διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της κλήρωσης, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού δώρου. Το σχετικό δώρο μεταφέρεται αυτόματα στον επιλαχόντα.
  • Aν δεν έχει καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον επιλαχών εντός χρονικού διαστήματος 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της κλήρωσης το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού δώρου.