Έλα πάλι αύριο, της Φανής Σολάκη

Έλα πάλι αύριο, της Φανής Σολάκη

Υλικά

αλεύρι,
αυγά,
πρέζα αλάτι,
πρέζα ζάχαρη,
γάλα,
κιμάς βόειος-χοιρινός ανάμεικτος,
κρεμμύδι,
corn flour,
αλάτι,
πιπέρι,
κύβος βοδινού,
νερό,
λάδι


Εκτέλεση

Με τα πρώτα υλικά φτιάχνουμε κρέπες.

Τσιγαρίζουμε κρεμμύδι, κιμά, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, κύβο, λίγο νερό και πήζουμε με λίγο κορν φλάουρ.

Τυλίγουμε σαν μεγάλα ντολμαδάκια τη γέμιση με τις κρέπες, τις πατάμε για να γίνουν λίγο πλακέ και τηγανίζουμε, όπως είναι σε καυτό λάδι κι απ’ τις δύο πλευρές.

Όποιος επισκέπτης φάει απ’ αυτό, ξανάρχεται την άλλη μέρα για να φάει κι άλλο, γι’ αυτό και λέγεται «έλα πάλι αύριο»!