Φεργκεσέ, της Ίρμα Ογα

Φεργκεσέ, της Ίρμα Ογα

Υλικά

3-4 κρεμμύδια,
1 φλιτζάνι του καφέ σάλτσα ντομάτας,
6 πιπεριές χρωματιστές,
3 αυγά,
300 γραμμάρια φέτα ή μυζήθρα,
ελαιόλαδο,
αλάτι,
πιπέρι


Εκτέλεση

Αφού έχουμε πλύνει όλα μας τα λαχανικά, τα ψιλοκόβουμε.

Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε τις πιπεριές για λίγα λεπτά.

Προσθέτουμε το τυρί αφού το έχουμε κάνει θρύμματα, τη σάλτσα ντομάτας, τα αυγά (χτυπημένα)  και το αλατοπίπερο. Τα ανακατεύουμε για 2 λεπτά όλα μαζί.

Το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Καλή μας όρεξη!