Γλυκιές τσιπούρες, της Θάλειας Τσατσαγιάννη

Γλυκιές τσιπούρες, της Θάλειας Τσατσαγιάννη

Υλικά

2 τσιπούρες καθαρισμένες,
1+1/2 κ.τ.σ. μέλι,
1 χούφτα σουσάμι,
3 κ.τ.σ. λάδι,
1/4 ποτήρι νερό,
10 σταφίδες,
αλάτι,
πιπέρι,
τζίντζερ


Εκτέλεση

Σε προθερμασμένο φούρνο, βάζουμε τις τσιπούρες στους 200 βαθμούς για 15-20 λεπτά.

Προετοιμασία:

Τοποθετούμε τις τσιπούρες μας στο ταψί.

Προσθέτουμε όλα τα υλικά και στο τέλος, περιχύνουμε το μέλι κι από πάνω το σουσάμι. Τόσο απλά!

Μπορείς να βάλεις ό,τι μπαχαρικά θέλεις. Εγώ βάζω έξτρα καγιέν και λίγο κάρυ.