Λικέρ Ρόδι, της Παρασκευής Κωστοπούλου

Λικέρ Ρόδι, της Παρασκευής Κωστοπούλου

Υλικά

2 φλυτζάνια ρόδι,
2 φλυτζάνια κονιάκ,
2 φλυτζάνια ζάχαρη,
2 ξύλα κανέλα,
5-6 γαρύφαλλα


Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα ρόδια και τα ρίχνουμε σε ένα μπουκάλι γυάλινο, μαζί με τη ζάχαρη και το κονιάκ.

Προσθέτουμε την κανέλα και τα γαρύφαλλα.

Κλείνουμε το μπουκάλι και το βάζουμε στον ήλιο, ώσπου να λιώσει η ζάχαρη, ανακατεύοντας κάπου κάπου.

Καλή επιτυχία!