
Πραλίνα φουντουκιού, της Ελένης Βερούση
Υλικά
150 γρ. μαργαρίνη,
100 γρ. σοκολάτα,
4 κ.σ. κακάο,
1 γάλα ζαχαρούχο,
3 κ.σ. μέλι,
250 γρ. φουντούκια τριμμένα

Εκτέλεση
Σε μπεν μαρί βάζουμε τη μαργαρίνη και τη σοκολάτα να λιώσει.
Σε άλλο μπολ, βάζουμε το ζαχαρούχο γάλα, 4 κουταλιές κακάο (κοσκινισμένο) και το μέλι.
Ανακατεύουμε καλά καλά και στο τέλος, ρίχνουμε τα τριμμένα φουντούκια. Όπως είναι, το βάζουμε σε βαζάκι.
Καλή επιτυχία!