Πραλίνα φουντουκιού, της Ελένης Βερούση

Πραλίνα φουντουκιού, της Ελένης Βερούση

Υλικά

150 γρ. μαργαρίνη,
100 γρ. σοκολάτα,
4 κ.σ. κακάο,
1 γάλα ζαχαρούχο,
3 κ.σ. μέλι,
250 γρ. φουντούκια τριμμένα


Εκτέλεση

Σε μπεν μαρί βάζουμε τη μαργαρίνη και τη σοκολάτα να λιώσει.

Σε άλλο μπολ, βάζουμε το ζαχαρούχο γάλα, 4 κουταλιές κακάο (κοσκινισμένο) και το μέλι.

Ανακατεύουμε καλά καλά και στο τέλος, ρίχνουμε τα τριμμένα φουντούκια. Όπως είναι, το βάζουμε σε βαζάκι.

Καλή επιτυχία!