Rigatoni με χοιρινό σε κόκκινη σάλτσα, της Ράνιας Καραγιάννη

Rigatoni με χοιρινό σε κόκκινη σάλτσα, της Ράνιας Καραγιάννη

Υλικά

1 κιλό χοιρινό σε μερίδες
1 μεγάλο κρεμμύδι
500 γρ. ντομάτα στον τρίφτη
κόκκινο πιπέρι
μαύρο πιπέρι
αλάτι
λάδι
2 δαφνόφυλλα
1/4 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1 συσκευασία Rigatoni
250 γρ. φέτα


Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα, βάζουμε λάδι, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε. Προσθέτουμε το χοιρινό και το αφήνουμε να ροδίσει απ’ όλες τις μεριές. Στη συνέχεια βάζουμε την ντομάτα, το κόκκινο και μαύρο πιπέρι, το αλάτι, τα δαφνόφυλλα και την ζάχαρη. Τέλος, προσθέτουμε νερό μέχρι να σκεπαστεί το κρέας. Αφήνουμε να σιγοβράζει μέχρι να μαλακώσει το κρέας, περίπου 1 ώρα.

Βράζουμε τα rigatoni, τα σουρώνουμε, βάζουμε λάδι στην κατσαρόλα και προσθέτουμε τα rigatoni.

Σερβίρουμε τα rigatoni, βάζουμε το χοιρινό με την σάλτσα και την τριμμένη φέτα.