Σκορδαλιά με κάσιους, της Τζίνας Καραθανάση

Σκορδαλιά με κάσιους, της Τζίνας Καραθανάση

Υλικά

4-5 πατάτες
3-4 σκελίδεςσκόρδο
1/2 κούπα κάσιους
1/2 κούπα ελαιόλαδο
αλάτι
1/2 κουταλι σούπας άσπρο ξύδι


Εκτέλεση

Βράζουμε πατάτες σε αλατισμένο νερό. Τις βάζουμε μία μία στο multi και βάζουμε το λάδι, το αλάτι, τα κάσιους, το ξίδι, το σκόρδο.

Τα χτυπάμε όλα μαζί μέχρι να γίνει ένα ομογενοποιημένο μείγμα.

Αν χρειαστεί βάζουμε λίγο λάδι ακόμα.

Νοστιμότατο!