
Τορτελίνια με φρέσκια ντομάτα, της Τζίνας Καραθανάση
Υλικά
1 πακέτο τορτελίνια (εγώ έβαλα λαχανικών)
2 ντομάτες
3 σκ. σκόρδο
λίγο φρέσκο βασιλικό
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
3 κ.σ ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Βράζουμε τα τορτελίνια σε νερό αλατισμένο, για 10 λεπτά περίπου. Τα στραγγίζουμε.
Στο τηγάνι, σοτάρουμε το σκόρδο και τις ντομάτες κομμένες σε κύβους για 3 λεπτά. Ρίχνουμε τα τορτελίνια στη σάλτσα και ανακατεύουμε. Τέλος, πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο βασιλικό και ρίγανη.
Καλή όρεξη!