Τρουφάκια τσιζκέικ φράουλα, της Χαράς Οικονόμου

Τρουφάκια τσιζκέικ φράουλα, της Χαράς Οικονόμου

Υλικά

200 γραμ. μπισκότα digestive
160 γραμ. κρέμα γάλακτος
3 κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη
250 γραμ. τυρί κρέμα
ξύσμα από 1 λεμόνι
1 φλ. μαρμελάδα φράουλα


Εκτέλεση

Σε ένα μπολ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη άχνη σε σαντιγί. Στο ιδο μπολ προσθέτουμε το τυρί κρέμα, το ξύσμα λεμονιού και τη μαρμελάδα φράουλα και χτυπάμε ελαφρά. Θέλουμε ένα σφικτό μείγμα.

Έπειτα, σπάμε τα μισά μπισκότα με τα χέρια μας και τα προσθέτουμε στο μείγμα. Τα υπόλοιπα μπισκότα, τα τρίβουμε στο μούλτι μέχρι να γίνουν σκόνη.

Πλάθουμε το μείγμα σε μικρά μπαλάκια και τα ρίχνουμε στη σκόνη μπισκότων που φτιάξαμε, για επικάλυψη.
Τα αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξουν και σερβίρουμε.