Τυροπιτάκια με πιπεριά, της Ειρήνης Κολίτση

Τυροπιτάκια με πιπεριά, της Ειρήνης Κολίτση

Υλικά

1 συσκευασία φύλλο σφολιάτας alfa,
300 gr. τυρί φέτα της επιλογής μας,
1 μικρό καρότο,
1 μικρή πιπεριά πράσινη,
1 αυγό,
λίγο ελαιόλαδο


Εκτέλεση

Κόβουμε το φύλλο σφολιάτας σε τετραγωνάκια 5×5 cm.
Τρίβουμε σε ψιλό τρίφτη το καρότο και την πιπεριά, κάνουμε θρύψαλα το τυράκι μας και τέλος, τα ανακατεύουμε όλα μαζί (τυρί, αυγό, πιπεριά, καρότο, ελαιόλαδο).
Βάζουμε στο κέντρο, στο κάθε τετραγωνάκι ένα κουταλάκι του γλυκού από το μείγμα μας και το κλείνουμε σαν πουγκάκι.

Βάζουμε λαδόκολλα στο ταψί και τα τοποθετούμε από πάνω.

Ψήνονται στους 180 °C για 20′-30′, σε προθερμασμένο φούρνο.

Ιδανική συνταγή και για παιδάκια που δεν τρώνε πιπεριές. Αφήνει απλώς μια πολύ ευχάριστη γεύση, χωρίς να καταλάβουν ότι έχει πιπεριά.