Ο μοσχαρίσιος κιμάς είναι μια κλασική επιλογή της ελληνικής κουζίνας. Χρησιμοποιείται σε πάρα πολλές συνταγές και είναι πολύ γευστικός. Με το μοσχαρίσιο κιμά μπορείτε να δημιουργήσετε νόστιμα...
Κρεατόπιτα Αναποδογυριστή Μικρασιατική
Για την κρεατόπιτα με κιμά, πράσα και κρεμμύδια βάζουμε όλα τα υλικά για την ζύμη σε μπολ και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει...
ΜαγείρεψεΚιμαδόπιτα με πατάτες και αρακά
Ξεκινάμε την κιμαδόπιτα με σπιτικό φύλλο και λαχανικά, ετοιμάζοντας πρώτα το φύλλο. Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι με το αλάτι. Προσθέτουμε...
ΜαγείρεψεΚιμαδόπιτα με λαχανικά και τραγανό φύλλο σαν σφολιάτα
Για την κιμαδόπιτα με λαχανικά, ζεσταίνουμε πρώτα σε πλασοτέ κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά τον κιμά για 10΄....
Μαγείρεψε