Εκτέλεση
Για την εύκολη, σπιτική bbq sauce (σως μπάρμπεκιου), βάζουμε πρώτα το κρεμμύδι στο λάδι για 4-5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο ή όλοκληρο και το αφήνουμε για 1 λεπτό στο λάδι, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά να πυκνώσει η σάλτσα. Τη διατηρούμε σε αποστειρωμένα βάζα.
Extra tip
Αν θέλετε η σάλτσα να καραμελώσει, αλείφουμε με τη bbq σως το κρέας, ψήνουμε για λίγο και αλείφουμε ξανά. Τέλος, ανάβουμε το grill για 2-3 λεπτά για να καραμελώσει η επιφάνεια.