Για τα πασχαλινά κεφαλάκια
Ζητάμε από τον κρεοπώλη μας, να καθαρίσει τα ποδαράκια.
Τα πλένουμε καλά.
Γυρίζουμε τα αντεράκια για την πασχαλινή σούπα τα μέσα έξω και τα πλένουμε πολύ καλά κάτω από τρεχούμενο νερό.
Τα βάζουμε σε μπολ, στύβουμε 2 λεμόνια και τα αφήνουμε να σταθούν 1 ώρα στο ψυγείο.
Τυλίγουμε κάθε ποδαράκι με άντερο και το στερεώνουμε να μη διαλυθεί κατά το βρασμό.
Πλένουμε καλά τα κεφαλάκια.
Τα βάζουμε όλα μαζί σε κατσαρόλα και τα σκεπάζουμε με κρύο νερό.
Αφήνουμε να πάρουν 2-3 βράσεις.
Τα βγάζουμε από το ζωμό και τον πετάμε.
Σε κατσαρόλα βάζουμε καθαρό νερό (ίσα που να σκεπάσει τα υλικά), τα κεφαλάκια και τα τυλιγμένα ποδαράκια.
Τα αφήνουμε να βράσουν για 45 λεπτά.
Προς το τέλος του βρασμού προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Χτυπάμε 2 αυγά και 2 λεμόνια σε αυγολέμονο.
Παίρνουμε λίγο ζωμό και αραιώνουμε το αυγολέμονο.
Σβήνουμε τη φωτιά και περιχύνουμε με το αυγολέμονο.
Ανακινούμε την κατσαρόλα να κρεμώσει ο ζωμός.
Ξεψαχνίζουμε το κεφαλάκι και ψιλοκόβουμε τα ψαχνά και τα αντεράκια μέσα στον κρεμώδη ζωμό.