Εκτέλεση
Για τα μαροκινά κεφτεδάκια, βάζουμε όλα τα υλικά, σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε καλά.
Πλάθουμε πολύ μικρά κεφτεδάκια στρογγυλά και τα αφήνουμε πάνω σε αντικολλητικό χαρτί.
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα.
Ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά το ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι με καπάκι.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2΄.
Προσθέτουμε το σκόρδο σπασμένο και σοτάρουμε για 1΄.
Αραδιάζουμε τα κεφτεδάκια στη σειρά και ψήνουμε για 3-4΄ να ροδίσουν ολόγυρα.
Προσθέτουμε τις ντομάτες τα μπαχαρικά και αλατοπιπερώνουμε.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά βάζουμε καπάκι και σιγοβράζουμε για 15΄ να πήξει η σάλτσα.
Τότε προσθέτουμε τα αυγά, ξαναβάζουμε καπάκι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 3-4΄ με καπάκι μέχρι να σεταριστούν.
Τέλος πασπαλίζουμε με τα βότανα. Σερβίρουμε το γιαούρτι σε κουταλιές στο πιάτο το απλώνουμε με κουτάλι, βάζουμε κεφτεδάκια με πυκνή σάλτσα και αυγό.
Σερβίρουμε με φρέσκο ψωμί και λίγο έξτρα ελαιόλαδο.
Για τους λάτρες του κεφτέ που ακολουθούν ειδική διατροφή, εδώ σας έχω και τη Vegan εκδοχή τους!