Εκτέλεση
Για τη σκεπαστή πίτα, ανοίγουμε πρώτα τα φύλλα και θρυμματίζουμε το τυρί. Απλώνουμε ένα φύλλο στον πάγκο. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Πασπαλίζουμε με τρίματα φέτας. Πασπαλίζουμε μπούκοβο ή πάπρικα. Κλείνουμε αντικριστά σε φάκελο. Όμοια ετοιμάζουμε και τα υπόλοιπα φύλλα.
Έχουμε πυρώσει σε φωτιά μια μαντεμένια πλάκα. Βάζουμε τις πίτες λίγες λίγες στην πυρωμένη πλάκα. Ψήνουμε γυρίζοντάς τες τακτικά. Βρέχουμε τα χέρια με λίγο νερό και ραντίζουμε κατά το ψήσιμο.
Εναλλακτικά, ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς C στην κάτω σχάρα, στις αντιστάσεις για 35′ περίπου.