Εκτέλεση
Για τη συγκλονιστική κοτόπιτα, βράζουμε το κοτόπουλο, τα κρεμμύδια, τα καρότα και το σέλερυ σε νερό για 45′. Αλατοπιπερώνουμε. Στραγγίζουμε τα υλικά. Κρατάμε το ζωμό για την κρέμα, ξεκοκαλίζουμε το κοτόπουλο και το ψιλοκόβουμε. Ψιλοκόβουμε και τα λαχανικά. Προσθέτουμε τον αρακά και το καλαμπόκι.
Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα πράσα. Πασπαλίζουμε με το αλεύρι.Ψήνουμε για 2′.
Προσθέτουμε το ζωμό κι αφήνουμε να πήξει. Αλατοπιπερώνουμε και τρίβουμε μοσχοκάρυδο.
Σε λαδωμένο πυρίμαχο σκεύος στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας. Βάζουμε το κοτόπουλο με τα λαχανικά και περιχύνουμε με την κρέμα.
Σκεπάζουμε την πίτα με το δεύτερο φύλλο. Τσιμπάμε τις άκρες να ενωθούν. Τρυπάμε την επιφάνεια. Αλείφουμε με αυγό.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο για 45′ να ροδίσει.
Σερβίρεται ζεστή σαν κυρίως γεύμα.