Εκτέλεση
Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκανίτσα μαζί με το αλάτι. Κάνουμε λακκούβα στη μέση. Προσθέτουμε το γιαούρτι, τη μαργαρίνη και αρχίζουμε να ζυμώνουμε ραντίζοντας με λίγο νερό μέχρι η ζύμη να είναι εύπλαστη και απαλή.
Την αφήνουμε 15΄ να ξεκουραστεί.
Χωρίζουμε σε τέσσερα μπαλάκια τη ζύμη και με τον πλάστη σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε τέσσερα λεπτά φύλλα.
Λαδώνουμε ένα ταψί 34 ή 36 εκ.
Απλώνουμε το πρώτο φύλλο με τις άκρες να προεξέχουν. Πασπαλίζουμε με το 1/4 των τυριών. Απλώνουμε το δεύτερο φύλλο και πασπαλίζουμε με τα 2/4 των τυριών. Απλώνουμε το τρίτο φύλλο και πασπαλίζουμε το υπόλοιπο 1/4 των τυριών.
Σκεπάζουμε με το τελευταίο φύλλο της τυρόπιτας και γυρίζουμε τις άκρες προς τα μέσα στρίβοντάς τες. Χαράζουμε την πίτα σε κομμάτια.
Χτυπάμε τα αυγά με το μοσχοκάρυδο και προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το γάλα. Περιχύνουμε την πίτα.
Την ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για περίπου 1 ώρα, έως ότου ροδίσει καλά.