Μπουρεκάκια νόστιμα με σαλάμι και τυρί
Για τα μπουρεκάκια με σαλάμι και τυρίΒάζουμε σε ένα μπολ το λάδι, το χλιαρό γάλα (όχι πάνω από 35°C),...
ΜαγείρεψεΓια τα μπουρεκάκια με σαλάμι και τυρίΒάζουμε σε ένα μπολ το λάδι, το χλιαρό γάλα (όχι πάνω από 35°C),...
ΜαγείρεψεΤα μπακλαβαδάκια είναι τα τέλεια κεράσματα για τους καλεσμένους σας. Η συνταγή για τα τυλιχτά γιαννιώτικα μπακλαβαδάκια από την Αργυρώ είναι εύκολη...
ΜαγείρεψεΣπανακόπιτα χωρίσ φύλλο, εύκολη ή αλλιώς πλαστός ή μπατζίνα, είναι μία πεντανόστιμη σπανακόπιτα χωρίσ φύλλο με χορτα και πρασο που πρέπει να...
ΜαγείρεψεΤο μεγάλο μυστικό για τα παραδοσιακά λουκούμια είναι η υφή τους. Πρέπει δηλαδή να βγει σφιχτό το λουκούμι.Σε αυτό παίζει ρόλο...
ΜαγείρεψεΓια την εύκολη συνταγή bao buns (μπάο μπαν), βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το μπέικιν, το αλάτι, τη ζάχαρη κι...
ΜαγείρεψεΕύκολα μικρά τσουρεκάκια ατομικά, ιδανικά για παιδιά! Πρώτα θα ενεργοποιήσουμε τη μαγιά για τα τσουρεκάκια. Σε ένα μπολάκι θα βάλουμε την μαγιά. Αν...
ΜαγείρεψεΓια τα τσουρέκια με μέλι, χωρίς ζάχαρη χτυπάμε πρώτα σε ένα μικρό μπολ το αυγό με τον κρόκο με ένα πιρούνι. Τα...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε το υγιεινό, αφράτο και φουσκωτό σπιτικό ψωμί του τοστ χωρίς συντηρητικά, πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσουμε τη μαγιά. Σε...
ΜαγείρεψεΓια το αέρινο σουφλέ σοκολάτας χωρίς αλεύρι και χωρίς βούτυρο, θα χρησιμοποιήσουμε 6 ατομικά σκεύη για σουφλέ. Με ένα πινέλο αλείφουμε...
ΜαγείρεψεΣυνταγή για κρουασάν βουτύρου Φτιάχνουμε τη ζύμη για τα αφράτα σπιτικά κρουασάν βουτύρου. Βάζουμε πρώτα στον κάδο του μίξερ το αλεύρι, το αλάτι,...
ΜαγείρεψεΤούρτα black forest! Αυτό ίσως που δεν γνωρίζετε είναι ότι η τούρτα black forest είναι για μία τούρτα λευκή και όχι σοκολατένια....
ΜαγείρεψεΓια τα νησιώτικα αμυγδαλωτα αχλαδάκια του γάμου και της χαράς,προθερμαίνουμε πρώτα το φούρνο στους 170 °C. Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε...
ΜαγείρεψεΓια τα εύκολα τυροπιτάκια Μια αφράτη και πανεύκολη συνταγή στο λεπτό. Το τέλειο σνακ για τα παιδιά, αλλά και ιδανικό ορεκτικό για...
ΜαγείρεψεΥπέροχη τούρτα τιραμισού Είναι μια πανεύκολη συνταγή για τούρτα τιραμισού με παντεσπάνι από την Αργυρώ. Η υφή του θα ξετρελαίνει μεγάλους και...
ΜαγείρεψεΓια αυτή την κλασική συνταγή για κοκάκια σαν ζαχαροπλαστείου, πρέπει να υπολογίσετε και τον χρόνο αναμονής που απαιτείται για να κρυώσει...
ΜαγείρεψεΓια τη σάλτσα Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά αφήνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι να γίνει ξανθό για περίπου 6'-8', δεν πρέπει...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε τα ντοματίνια στο φούρνο σαν λιαστά, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°C βαθμούς. Για τα ντοματίνια στο φούρνοΛαδώνουμε ελαφρά με...
ΜαγείρεψεΓια τη μηλόπιτα νηστίσιμη Αρκαδίας, συγκεντρώνουμε αρχικά τα υλικά που θα χρειαστούμε για τη συνταγή μας νηστίσιμη μηλόπιτα. Στη συνέχεια για την...
ΜαγείρεψεΓια την εύκολη τούρτα μερέντα, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160°C στον αέρα ή στους 170°C στις αντιστάσεις. Ξεκινώντας να φτιάξουμε την...
ΜαγείρεψεΓια την τούρτα γενεθλίων την γνωστή και ως τούρτα περίπτερο με πουράκια σοκολάτας, την πιο εύκολη τούρτα γενεθλίων για αγόρια και...
ΜαγείρεψεΚουλουράκια Σμυρνέικα Όλα τα υλικά για κουλουράκια σμυρνέικα τα πασχαλινά, πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Αν ξεχάσατε να βγάλετε το βούτυρο από το...
ΜαγείρεψεΓια τα πασχαλινά ανεβατά κουλουράκια με μαγιά λιώνουμε πρώτα το βούτυρο με τη φυτίνη και αφήνουμε να γίνουν χλιαρά.Κοσκινίζουμε το αλεύρι...
ΜαγείρεψεΓια το ωραιότερο τσουρέκι γεμιστό με σοκολάτα και πραλίνα, θρυμματίζουμε πρώτα τη μαγιά σε μπολάκι, προσθέτουμε 1 κ.σ. ζάχαρη, το χλιαρό...
ΜαγείρεψεΦτιάχνουμε πρώτα τη γέμιση για το τσουρέκι με πορτοκάλι. Ζεσταίνουμε το λικέρ πορτοκάλι και ρίχνουμε μέσα τα γλασέ φρούτα και την σταφίδα....
ΜαγείρεψεΠροθερμαίνουμε το φούρνο όπου θα ψήσουμε τα παντεσπάνια για τη νηστίσιμη τούρτα Black Forest, στους 180°C.Βουτυρώνουμε δύο στρογγυλές φόρμες δαχτυλίδι 22...
ΜαγείρεψεΑν φτιάξετε αυτή τη συνταγή για μελιτζάνες παπουτσάκια νηστίσιμα, θα δείτε ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα κλασικά παπουτσάκια....
ΜαγείρεψεΓια τα παραδοσιακά γλυκά, Ραφιόλια Πάρου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και έτοιμο χωρίατικο φύλλο.Για τη γέμισηΣε ένα μπολ, ρίχνουμε τη φρέσκια...
ΜαγείρεψεΓια το τιραμισού με παντεσπάνι, συγκεντρώνουμε πρώτα τα υλικά που θα χρειαστούμε στη συνταγή. Για το τιραμισού με παντεσπάνι από την...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε την κιμαδόπιτα με σπιτικό φύλλο και λαχανικά, ετοιμάζοντας πρώτα το φύλλο. Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι με το αλάτι. Προσθέτουμε...
Μαγείρεψε