
Το τηγάνι δεν λείπει από καμία κουζίνα. Είναι το νούμερο ένα μαγειρικό σκεύος που συμβάλλει στο γρήγορο μαγείρεμα. Οι συνταγές που γίνονται στο τηγάνι είναι πάμπολλες και αφορούν τόσο αλμυρές όσο...
Το τηγάνι δεν λείπει από καμία κουζίνα. Είναι το νούμερο ένα μαγειρικό σκεύος που συμβάλλει στο γρήγορο μαγείρεμα. Οι συνταγές που γίνονται στο τηγάνι είναι πάμπολλες και αφορούν τόσο αλμυρές όσο...
Για να καραμελώσουν σωστά τα καραμελωμένα κρεμμύδια, διαλέγουμε ένα μεγάλο τηγάνι με χοντρή βάση.Σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα κομμένα κρεμμύδια. Τα...
ΜαγείρεψεΓια να γίνει πετυχημένο το τηγανητό σνίτσελ χοιρινό, το κρέας πρέπει να είναι καλά χτυπημένο και ισόπαχο. Αν δεν το αγοράσετε...
ΜαγείρεψεΤραγανό σνίτσελ κοτόπουλο στο φούρνο ή στο τηγάνι. Για πολλή νοστιμιά, συνοδεύστε το με τις υπέροχες πατάτες φούρνου που σας προτείνω. Για...
ΜαγείρεψεΓια το κοτόπουλο cordon bleu (γκόρντον μπλου) στο τηγάνι, ανοίγουμε πρώτα τα φιλέτα για γέμισμα. Γεμίζουμε κάθε φιλέτο κοτόπουλο με μία φέτα...
ΜαγείρεψεΓια το ριζότο με κοτόπουλο και μανιτάρια, ζεσταίνουμε πρώτα σε ένα βαθύ τηγάνι το βούτυρο με το λάδι. Σοτάρουμε τα μανιτάρια...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε τις γλυκές αυγοφέτες με μέλι ή κανελοζάχαρη (french toast),σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, το γάλα, τη βανίλια,...
ΜαγείρεψεΤραγανές τηγανιτές πατάτες Και ποιος μπορεί να αντισταθεί στις τηγανιτές πατάτες; Σίγουρα κανένας. Η καλύτερη πατάτα γίνεται στο τηγάνι αλλά για αυτούς...
ΜαγείρεψεΠαραδοσιακές κρητικές τηγανίτες Για τη συνταγή κρητικές τηγανίτες, από την προηγούμενη το βράδυ, βάζουμε το σιτάρι σε μια λεκάνη να μουλιάσει (όπως...
ΜαγείρεψεΓια τη συνταγή κολοκυθοανθοί γεμιστοί με τυρί, ένα καλοκαιρινό πιάτο με τα λουλούδια από τα κολοκυθάκια, πλένουμε πρώτα τους κολοκυθoανθούς προσεκτικά, αφαιρούμε...
ΜαγείρεψεΓια τα κεφτεδάκια ψαριού,ζεσταίνουμε πρώτα το λάδι και σοτάρουμε τα λαχανικά να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τον πελτέ και τον ψήνουμε για...
ΜαγείρεψεΓια τα κεφτεδάκια Ξεκινάμε τα κεφτεδάκια με ντομάτα και γιαούρτι,βάζοντας στο μπλέντερ το καρότο, το κρεμμύδι και το σέλερι. Τα αλέθουμε. ...
ΜαγείρεψεΓια τα κεφτεδάκια γιαουρτλού,ψήνουμε πρώτα τους σπόρους μπαχαρικών για λίγο στο τηγάνι. Τους σπάμε σε σκόνη στο γουδί. Ζεσταίνουμε 2-3...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε τα κεφτεδάκια θαλασσινών,αλέθουμε πρώτα τις γαρίδες, το καβούρι και τα κράκερ στο μπλέντερ. Τα βάζουμε σε μπολ. ...
ΜαγείρεψεΠικάντικα κεφτεδάκιαΞεκινάμε να τα φτιάξουμε αφαιρώντας πρώτα το περίβλημα από το λουκάνικο.Το βάζουμε σε κομμάτια στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τον πελτέ,...
ΜαγείρεψεΓια τα κεφτεδάκια Για τα ινδικά κεφτεδάκια, βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ και τα ζυμώνουμε.Πλάθουμε πολύ μικρά κεφτεδάκια και τα...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε τα κεφτεδάκια λαχανικών,τρίβοντας τα κολοκύθια και τη μελιτζάνα. Τα βάζουμε σε σουρωτήρι και τα αλατίζουμε. Αφήνουμε...
ΜαγείρεψεΞεκινώντας να φτιάξουμε τη φέτα σε φύλλο κρούστας, συγκεντρώνουμε πρώτα τα υλικά μας. Πανάρουμε πρώτα το τυρί σε λίγο αλεύρι, να μαζέψει...
ΜαγείρεψεΓια τα μύδια σαγανάκι με φέτα και ντομάτα,συγκεντρώνουμε τα υλικά μας. Πρώτα ετοιμάζουμε τη σάλτσα ντομάτας για τα μύδια σαγανάκι...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε το κουρκούτι με μπύρα για τηγάνισμα, βάζοντας πρώτα σε ένα μπολ το αλεύρι, το baking powder, το αλάτι, τη ζάχαρη...
ΜαγείρεψεΓιατί, να καταναλώνουμε κροκέτες μπακαλιάρου μόνο επετειακά; Η Αργυρω μας δίνει αμέτρητες ιδέες για κροκέτες μπακαλιάρου. Ο μπακαλιάρος είναι ένα οικονομικό,...
ΜαγείρεψεΓια τα εύκολα κιμαδοπιτάκια με φύλλο στο τηγάνι,πρώτα λιώνουμε το βούτυρο στο τηγάνι και σοτάρουμε τον κιμά για 5'-7' να...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε τις μπρουσκέτες με γαρίδες, καθαρίζοντας πρώτα τις γαρίδες. Δείτε εδώ όλα τα μυστικά για το σωστό καθάρισμά τους.Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο...
ΜαγείρεψεΣυνταγη για πιτα περεκ Συνταγη για πιτα περεκ που γίνεται στο τηγανι με τραγανά φυλλα και γέμιση με τυρι που λιώνει και...
ΜαγείρεψεΓια το κινέζικο τηγανητό ρύζι με αυγό και λαχανικά, ζεσταίνουμε σε ένα γουόκ 1 κ.σ. λάδι. Ροδίζουμε το κρέας ανακατεύοντας μέχρι να...
ΜαγείρεψεΓια τα χοιρινά μπριζολάκια με λαχανικά στο τηγάνι, βάζουμε πρώτα τα μπριζολάκια ανάμεσα σε δύο λαδόκολλες και τα χτυπάμε με βαρύ αντικείμενο...
ΜαγείρεψεΓια τα σπαράγγια με μανιτάρια πρώτα καθαρίζουμε με μία νωπή πετσέτα τα πλευρώτους και τα κόβουμε κομμάτια. Διαβάστε εδώ όλα τα μυστικά για...
ΜαγείρεψεΠατάτες λεμονάτες Ξεκινάμε να φτιάξουμε τις πατάτες λεμονάτες, πλένουμε πρώτα τις baby πατάτες με τη φλούδα τους.Τρίβουμε με το βουρτσάκι τη...
ΜαγείρεψεΓια την πανσέτα στο τηγάνι Χρειαζόμαστε πολύ λεπτοκομμένη πανσέτα χωρίς κόκκαλο.Η σάλτσα με τα μήλα απογειώνει την πανσέτα στο τηγάνι. Σπάμε...
ΜαγείρεψεΓια τις αυγοφέτες με μερέντα, το γνωστό french toast, συγκεντρώνουμε όλα μας τα υλικά. Χτυπάμε σε μπολ τα υγρά υλικά για...
ΜαγείρεψεΜακαρόνια με γλυκόξινα λαχανικά, κρέμα φέτας και βότανα. Για να φτιάξουμε τα μακαρόνια με γλυκόξινα λαχανικά,Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά σε...
Μαγείρεψε