Σαλατιερα

σαλατιερα

Η σαλατιερα και το περιεχόμενό της πολλές φορές είναι αυτή που κλέβει την παράσταση σε ένα τραπέζι.

Είτε είναι από καλή πορσελάνη μέρος του ακριβού σερβίτσιου, είτε καθημερινής χρήσης η σαλατιερα είναι και απαραίτητη σε κάθε τραπέζι. Και αυτό καθώς διάφορες παραλλαγές σαλατών δεν πρέπει να λείπει καθημερινά από το διαιτολόγιό μας.

Και μια ωραία σαλατιερα μπορεί πραγματικά να μας βοηθήσει σε αυτό! Στο να τρώμε δηλαδή αγαπημένα είδη σαλατών κάθε μέρα! Όταν έχουμε σκεύη χρηστικά και όμορφα θέλουμε να τα χρησιμοποιούμε και να στολίζουμε το τραπέζι μας. Είναι ένας επιπλέον λόγος να γεμίσουμε τη σαλατιέρα μας με δροσιστικές, φρέσκιες, θρεπτικές πολύχρωμες σαλάτες.

Διαλέξτε ανάμεσα σε εκατοντάδες σχέδια από τα πιο κλασικά έως και τα πιο μοντέρνα. Από πορσελάνη, από γυαλί, από ξύλο, από μπαμπού, από πλαστικό ή πλέξιγκλας οι επιλογές είναι αμέτρητες. Βάλτε στιλ και χρώμα στο τραπέζι σας με μια σαλατιερα που σας εξυπηρετεί και σας ταιριάζει ταυτόχρονα! Προσθέστε αξεσουάρ! Πολλές έρχονται με τα σεταρισμένα τους σετ σερβιρίσματος ή τη δική τους τσιμπίδα. Αν δεν έχουν το σετάκι τους για το σερβίρισμα της σαλάτας σας, προσθέστε τους εσείς.

Και αφού επιλέξατε το σκεύος, ώρα να γεμίσουμε τη σαλατιερα με τα καλύτερα εποχιακά είδη σαλατών. Τους ανοιξιάτικους μήνες προτιμήστε μια πιο ανοιξιάτικη εκδοχή. Τους μήνες του θέρους εννοείται πρώτη επιλογή για να γεμίσει η σαλατιέρα είναι μια χωριάτικη. Όμως και μία με φρουτώδη αίσθηση θα δώσει χρώμα και γεύση καλοκαιριού στο τραπέζι σας. Συνεπώς η φθινοπωρινή και χειμωνιάτικη εποχή έχουν τις δικές τους σαλατιέρες να κοσμούν τα τραπέζια μας.