Νιόκι πατάτας
Για τα φρέσκα, χειροποίητα νιόκι πατάτας,προθερμαίνουμε πρώτα το φούρνο στους 200°C βαθμούς. Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα να μαλακώσουν για...
ΜαγείρεψεΓια τα φρέσκα, χειροποίητα νιόκι πατάτας,προθερμαίνουμε πρώτα το φούρνο στους 200°C βαθμούς. Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα να μαλακώσουν για...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε το κεικ μπανανα χωρις ζαχαρη, συγκεντρώνουμε στον πάγκο όλα τα υλικά τα οποία πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου...
ΜαγείρεψεΓια την εύκολη και ελαφρυά τονοσαλάτα, συγκεντρώνουμε αρχικά τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε για τη συνταγή μας. Στη συνέχεια για την...
ΜαγείρεψεΓια το καλοκαιρινό ριζότο με μελιτζάνες, συγκεντρώνουμε αρχικά τα υλικά μας. Στη συνέχεια για το ριζότο με μελιτζάνες,Λιώνουμε σε τηγάνι...
ΜαγείρεψεTortilla trend, η συνταγή που έκανε θραύση στο Tik Tok.Για την τορτιγια δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία. Είναι ένα γρήγορο σνακ χορταστικό...
ΜαγείρεψεΤο απόλυτο κέικ μπανάνα με σοκολάτα είναι η γεύση που χρειάζεσαι μέσα στη μέρα σου! Αυτό το κέικ με μπανάνα από την...
ΜαγείρεψεΓια την χοιρινή τηγανιά με σως γιαουρτιού, μαριναρισμένη, με τραγανή κρούστα ξεκινάμε συγκεντρώνοντας τα υλικά μας. Στη συνέχεια για την χοιρινή τηγανιά...
ΜαγείρεψεΤα spaghetti με σολομό και αβοκαντο είναι μία εύκολη και γευστική συνταγή που αξίζει να δοκιμάσεις. Συγκεντρώνουμε τα υλικά που θα χρειαστούμε...
ΜαγείρεψεΠιτάκια σφολιάτας με κόκκινα φρούτα, ένα εύκολο και γευστικό γλυκό με ασυναγώνιστο χρώμα και γεύση! Για να φτιάξουμε τα πιτάκια σφολιάτας με...
ΜαγείρεψεΤα lamingtons, αυτά τα εύκολα γλυκά με ινδοκάρυδο και σοκολάτα, τα έμαθα από την κολλητή μου Alex Roboras, που γεννήθηκε και...
ΜαγείρεψεΑυθεντικό banana bread Για τη συνταγή banana bread από την Αργυρώ, χρειαζόμαστε όλα τα υλικά να είναι σε θερμοκρασία δωματίου (βούτυρο λιωμένο,...
ΜαγείρεψεΗ μακαρονοσαλάτα με σάλτσα τυριών είναι μια εύκολη, γρήγορη, θρεπτική και πολύ νόστιμη συνταγή για κάθε ώρα. Επιπλέον μπορείτε να δοκιμάσετε...
ΜαγείρεψεΓια το semifreddo με χαλβά και σοκολάτα από την Αργυρώ,Bάζουμε πρώτα τα αμύγδαλα σε ταψάκι και τα ψήνουμε γύρω στα...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε την αγγουροσαλάτα με γιαούρτι και τυρί κρέμα, κόβουμε κατά μήκος το αγγούρι με τη φλούδα του. Εάν έχει πολλά...
ΜαγείρεψεΑυγά γεμιστά με μαγιονέζα, τραγανό μπέικον και σπανάκι. Η πιο νόστιμη συνταγή για να αξιοποιήσουμε τα πασχαλινά αυγά που περίσσεψαν είναι να...
ΜαγείρεψεΓια την πιτα του βοσκου με πουρε από πατατα και κιμα, Η πιτα του βοσκου είναι φανταστική και πεντανόστιμη. Ξεκινήστε την...
ΜαγείρεψεΓια το φρικασέ θαλασσινών καθαρίζουμε τις σουπιές, αφαιρούμε το μελάνι και τις ψιλοκόβουμε σε μπουκιές. Καθαρίζουμε τα καλαμάρια και τα κόβουμε σε...
ΜαγείρεψεΗ ζύμη για τα φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά, πρέπει να είναι ελαστική. Η υγρασία στη ζύμη, προέρχεται από το αυγό.Ένα αυγό, αναλογεί...
ΜαγείρεψεΜπακαλιάρος σκορδαλιά είναι μία γεύση που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές. Με απαλή ή και χρωματιστή σκορδαλιά για μπακαλιάρο, απογειώνεται. Άλλωστε,...
ΜαγείρεψεΒάζουμε το κους κους σε ένα μπολ, το καλύπτουμε με βραστό νερό ή ζωμό, το σκεπάζουμε με μεμβράνη κουζίνας και αφήνουμε...
ΜαγείρεψεΓια τη λιβανέζικη σαλάτα fattoush,Κόβουμε πρώτα τις ντομάτες σε μπουκιές. Συγκεντρώνουμε τον χυμό τους για το dressing σε ένα...
ΜαγείρεψεΤα τυροπιτάκια με γιαούρτι είναι το ιδανικό σνακ για κάθε μέρα. Για τα τυροπιτάκια με γιαούρτι και σπορέλαιο, ξεκινάμε συγκεντρώνοντας όλα τα...
ΜαγείρεψεΓια τα καλύτερα κουλούρια Θεσσαλονίκης, χρησιμοποιούμε φρέσκια μαγιά που πρέπει πρώτα να την ενεργοποιήσουμε. Για την ενεργοποίηση της μαγιάς Σε ένα μπολάκι λιώνουμε...
ΜαγείρεψεΓια την γαλοπούλα ογκρατέν, κόβουμε το φιλέτο σε μπουκιές για τη γαλοπούλα ογκρατέν.Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο και ροδίζουμε τη...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε να φτιάξουμε αυτή την εύκολη ζαμπονοτυρόπιτα χωρίς φύλλο,βράζοντας πρώτα τις πατάτες. Τις καθαρίζουμε και τις λιώνουμε με πιρούνι ή...
ΜαγείρεψεΓλυκοπατάτες στο φούρνο Οι γλυκοπατάτες στο φούρνο μπορούν να συνδυαστούν και με πατάτες ή κολοκύθα κίτρινη.Καθαρίζουμε όλα τα λαχανικά. Τα...
ΜαγείρεψεΓια την αχινοσαλάτα υπάρχουν ειδικά εργαλεία, ψαλίδια , για το άνοιγμα του αχινού, όμως μπορούμε απλά με ένα πιρούνι να τον ανοίξουμε...
ΜαγείρεψεΓια αυτή τη νόστιμη μπουκιά με προσούτο γεμιστό με κολοκύθα και τυριά, ζεσταίνουμε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε το ελαιόλαδο ή το βούτυρο....
ΜαγείρεψεΗ ζυμη για τυροπιτακια θα τη φτιάχνεις συνέχεια! Για την ευκολη και αφρατη ζυμη για τα τυροπιτακια με μαγια, τα υλικά όλα...
ΜαγείρεψεΒασική ζύμη για τάρτα γλυκιά και αλμυρή, μια συνταγή που πρέπει να δοκιμάσεις! Αυτή η συνταγή είναι ο οδηγός σου για να φτιάξεις την...
Μαγείρεψε