Εκτέλεση
Για τη μελιτζανοσαλάτα μπαμπαγκανούς, πρώτα πλένουμε και ψήνουμε τις μελιτζάνες στα κάρβουνα μέχρι να καεί η φλούδα τους, περίπου για 20΄. Τις αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και αφαιρούμε προσεκτικά το καψαλισμένο εξωτερικό.
Μάθετε όλα τα μυστικά για το ψήσιμο και κάπνισμα της μελιτζάνας για να γίνει η μελιτζανοσαλάτα σας τέλεια.
Παίρνουμε με κουτάλι τη σάρκα της μελιτζάνας και την αλέθουμε στο μίξερ. Προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Παγώνουμε την μπαμπαγκανούς και τη σερβίρουμε κρύα σαν συνοδευτικό.