• Αρχική
  • Μπες στην κουζίνα
  • Κάνε θαύματα στην κουζίνα με κιμά, με τις 5 καλύτερες συνταγές μου – Κάθε μέρα κι άλλη γεύση με σίγουρη επιτυχία

Κάνε θαύματα στην κουζίνα με κιμά, με τις 5 καλύτερες συνταγές μου – Κάθε μέρα κι άλλη γεύση με σίγουρη επιτυχία

Ο κιμάς είναι αγαπημένο υλικό που κάνει το φαγητό διαφορετικό. Μας δίνει λύσεις στη στιγμή όταν γίνεται συστατικό κάποιας συνταγής, γίνεται σάλτσα, γέμιση και μπορεί από μόνος του να γίνει το καλύτερο πιάτο.

Όπου κι αν μαγειρέψουμε τον κιμά, στην κατσαρόλα, στο φούρνο, στο τηγάνι, στα κάρβουνα, θα έχουμε πάντα γευστικό αποτέλεσμα, που θα ανταμείψει εσάς που τον φτιάχνετε και θα κάνει όλους όσοι τον δοκιμάζουν να ξετρελαθούν!

Μπαχαρικά και αρωματικά βότανα πλασμένα με τον κιμά μπορούν να σε κάνουν να… γυρίσεις μέσα από το σπίτι σου τις κουζίνες όλου του κόσμου.

Τον κιμά δεν τον βαριέσαι ποτέ, ιδίως όταν μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στις συνταγές μου, που αγαπώ πολύ.

Δείτε τις και διαλέξτε αυτή που σας κάνει να τη λιγουρεύεστε και νιώθετε ότι βρήκατε αυτό που θέλετε να φάτε. Μεταξύ μας, θα σας πω ότι μου είναι δύσκολο να ξεχωρίσω κάποια και θα τις έβαζα όλες στο πρόγραμμα. Μεγάλοι και μικροί θα λατρέψουν το φαγητό σας.

Επειδή ποτέ δεν σας αφήνω μόνους στην κουζίνα, θέλω να μοιραστούμε τα Μυστικά μου . Θα βρείτε ανάμεσά τους τα Μυστικά μου για το πιο αφράτο και ζουμερό ρολό, για μοναδικά σουτζουκάκια και τόσα άλλα, που θα σας κάνουν να απογειώσετε το φαγητό σας.

Περιμένω τα μηνύματά σας, τα σχόλιά σας και όλα όσα θέλετε να μοιραστούμε. Θέλω να μου στέλνετε φωτογραφίες από όσα δημιουργείτε και να με κάνετε περήφανη. Είμαι πάντα εδώ για εσάς!

Με πολλή αγάπη 

Αργυρώ

Θέλω να μοιράζομαι τα πάντα μαζί σας μέσα από το argiro.gr!