
Οι ζύμες υπάρχουν παραδοσιακά και διαχρονικά σε πολλές συνταγές της ελληνικής γαστρονομίας. Οι γιαγιάδες μας αποκαλούσαν τη ζύμη ως ζυμάρι για να φτιάξουν τις πολυπόθητες πίτες. Ο τρόπος που...
Οι ζύμες υπάρχουν παραδοσιακά και διαχρονικά σε πολλές συνταγές της ελληνικής γαστρονομίας. Οι γιαγιάδες μας αποκαλούσαν τη ζύμη ως ζυμάρι για να φτιάξουν τις πολυπόθητες πίτες. Ο τρόπος που...
Για να φτιάξουμε τη βασική συνταγή για ψωμί, ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα:Bάζουμε το αλεύρι για ψωμί σε μια λεκάνη. ...
ΜαγείρεψεΗ βασιλόπιτα τσουρέκι είναι αφράτη και φανταστική. Η εύκολη βασιλόπιτα τσουρέκι από την Αργυρώ μπορεί να γίνει και με ξηρή μαγιά. Αν στη...
ΜαγείρεψεΑυτές οι μικρασιάτικες πίτες είναι πανεύκολες και πεντανόστιμες. Με γέμιση από κιμά ή τυρί και εύκολο ζυμάρι, θα γίνουν οι αγαπημένοι...
ΜαγείρεψεΝτόνατς στο φούρνο ή τηγανητά. Αφράτα, εντυπωσιακά και χρωματιστά με υπέροχο γλάσο! Βάλτε και τα παιδιά στην κουζίνα και παίξτε με...
Μαγείρεψεια να φτιάξεις την καλύτερη πίτα που θα σου θυμίσει την πίτα που τρως στο χωριό φτιαγμένη...
ΠερισσότεραΔιαλέξτε ένα καλό αλεύρι σκληρό από σιτάρι πλούσιο σε πρωτεΐνη. Αν το αλεύρι είναι από μικρό παραγωγό...
ΠερισσότεραΤα αφράτα τσουρέκια για το Πάσχα είναι εύκολα τσουρέκια πασχαλινά αρκεί να ακολουθήσεις βήμα-βήμα τις οδηγίες μου! Αρχικά συγκεντρώνουμε τα υλικά για τη...
ΜαγείρεψεΓια τη συνταγή τσουρέκι εύκολο και γρήγορο με γιαούρτι, χωρίς μαγιά, πρώτα χτυπάμε καλά σε ένα μεγάλο μπολ με το μίξερ χειρός, το...
ΜαγείρεψεΤι κοινό έχουν αυτές οι 3 λαχταριστές γλυκές συνταγές; 3 διάσημα γλυκά που όλοι έχουμε δοκιμάσει. Ανατολίτικα τουλουμπάκια. Λαχταριστά,...
ΠερισσότεραΝηστίσιμες αλλά και αφράτες μέσα και τραγανές έξω, με μπόλικο πετιμέζι ή μέλι και κανέλα! Αυτές τις τηγανίτες θα τις λατρέψετε...
ΜαγείρεψεΗ χορευτή τυρόπιτα της Ελπίδας, με παραδοσιακό μακεδονικό φύλλο, είναι τραγανή & πεντανόστιμη! Μία πίτα που ψήνεται στη λαδόκολλα! Το φύλλο...
ΜαγείρεψεΜπουκιές μάφινς γεμιστές και λαχταριστές. Ιδανικές για γιορτινό τραπέζι ή καλέσματα.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ºC. Θα χρησιμοποιήσουμε 36 θήκες μίνι...
ΜαγείρεψεΤα ρολάκια κανέλας είναι ζηλευτά και ακαταμάχητα και μπορεί να φαντάζουν πολύ...επαγγελματικά για να τα φτιάξετε! Όμως με αυτή τη συνταγή...
ΜαγείρεψεΑυθεντική και αφράτη ζύμη για πιροσκί Τα πιροσκί είναι μια αγαπημένη λιχουδιά που λατρεύουν μικροί κα μεγάλοι. Σε πάρτυ και εκδηλώσεις σερβίρονται...
ΜαγείρεψεΕνα Ιταλικό παραδοσιακό κέικ-ψωμί που καταναλώνεται κυρίως τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά σε όλη την Ευρώπη. Είναι ευρέως γνωστό και αγαπητό...
ΜαγείρεψεΜία αυθεντική συνταγή για χριστουγεννιάτικο γλυκό έρχεται από την Γερμανία. Το stollen είναι το γερμανικό γλυκό που θα αγαπήσετε τις ημέρες...
ΜαγείρεψεΤο Χριστόψωμο αποτελεί ένα από τα πιο παλιά έθιμα των Χριστουγέννων στη χώρα μας. Είναι το χριστουγεννιάτικο ψωμί που προορίζεται για...
ΜαγείρεψεΓια το τυρόψωμο με καρύδια, ενεργοποιούμε πρώτα τη μαγιά. Για να ενεργοποιήσουμε τη μαγιά για το ψωμί με καρύδια,Τη διαλύουμε...
ΜαγείρεψεΟι αραβικές πίτες είναι μία εύκολη συνταγή. Γίνεται μόνο με 3 υλικά, σε πολύ λίγο χρόνο και ταιριάζει με κάθε γέμιση! Για...
ΜαγείρεψεΕύκολα ψωμάκια της Αργυρώς Μια συνταγή της Αργυρώς για να φτιάξετε τα πιο εύκολα σπιτικά ψωμάκια που θα λατρέψετε. Είναι μικρά, ατομικά...
ΜαγείρεψεΠάστα φλώρα από την Αργυρώ Μια συνταγή για την πιο αφράτη πάστα φλώρα που θα λατρέψετε. Διαβάστε όλα τα μυστικά της Αργυρώς...
ΜαγείρεψεΞεροτήγανα της Πάρου Τα ξεροτήγανα από την Αργυρώ είναι η εύκολη συνταγή που ταιριάζει απόλυτα με τα Χριστούγεννα κι έχουν σχήμα φιογκάκια....
ΜαγείρεψεΓια το εύκολο τυρόψωμο!Λιώνουμε τη μία κουταλιά σούπας βούτυρο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2΄-3΄, να γίνει...
ΜαγείρεψεΓια την καλύτερη και αφράτη ζύμη για πίτσα, γνωστή και σαν ζύμη για πίτσα αφράτη ιταλική Pizza bianca, υπολογίστε ότι απαιτείται χρόνος...
ΜαγείρεψεΑν θέλουμε ζύμη αφράτη, θα χρησιμοποιήσω την έτοιμη ζύμη, παγωμένη. Αν θέλω πιο λεπτή ζύμη, ξεπαγώνω τη συσκευασία ώστε να μπορώ...
ΜαγείρεψεΑλμυρά scones, μια φανταστικη συνταγή σνακ για όλες τις ώρες! Η συνταγή για αλμυρα scones είναι ιδανική για brunch ή για να...
Μαγείρεψε